Svenska

Varning för förfalskningar

Kamisori Hairstyling Scissors - Counterfeit Alert

Det har gjorts ett antal förfrågningar angående Kamisori-saxar på Ebay, Alibaba och andra platser. Snälla hjälp oss och hjälp framtida kunder genom att berätta för och varna dina vänner om falska Kamisori-saxar. Vi säljer aldrig saxar från Kina, Taiwan eller Pakistan. Se till att saxen du köper är en äkta Kamisori-sax, annars blir du lurad. Falska Kamisori kommer inte att klippa ordentligt och kommer sannolikt att gå sönder inom några månader eller till och med veckor efter köpet utan garanti.

Om du köper från 
A) Alibaba eller eBay eller en annan online-/auktionssida
B) och produkten skickas från Kina, Taiwan eller Pakistan,
då köper du nästan helt säkert en förfalskning!

Våra saxar har hemliga markeringar och mönster som kan användas för att identifiera äkta Kamisori-sax från förfalskade versioner. Dessa märkningar finns också på våra förpackningar och tillbehör.

Vi rekommenderar att du köper din sax direkt från oss här på vår webbplats, på våra hårshower eller genom en av våra auktoriserade distributörer, grossister eller försäljare. Om du är osäker på om en återförsäljare är en av våra auktoriserade återförsäljare, kontakta oss så informerar vi dig.

Kamisori Inc. undersöker aktivt dem som producerar och distribuerar förfalskade Kamisori-produkter. Alla personer eller företag som producerar eller säljer förfalskade Kamisori-produkter kommer att hållas ansvariga och åtalas med alla lagliga medel.

sverige@kamisorishears.com
Email in English if possible.