Svenska

Kamisori-saxar verifierade recensioner

Senaste Google-verifierade recensionerna:

För att se fler, gå bara till Kamisoris Facebook-sida:

https://www.facebook.com/KamisoriShears

Kamisori Scissors Verified Reviews

Kamisori-saxar verifierade recensioner

Där du hittar hundratals kundrecensioner och interaktion med varumärket.

 

"Fantastiska saxar och de ser så coola ut!!! Jag började med ett black diamond-set. En klippning så var jag fast! Nu har jag en hel uppsättning Kamisori-saxar för alla behov, storlekar, former och stilar. När min personal och vänner från branschen vill investera i sig själva och sin karriär säger jag Kamisori. Jag klipper inte hår utan dem. Kamisori-saxar gör mig imponerad. Bättre än så, de gör mina kunder imponerade.”

Paul Kane

Master stylist och ägare av flera salonger

New Jersey, USA

 

"Kamisori-saxar är utan tvekan de smidigaste jämnaste saxarna jag någonsin använt, skärpan är oöverträffad.”

Tom Baxter

Brittisk mästar-Platform Artist

London, England, Storbritannien

 

"Jag är frisör på det populäraste dagtidsprogrammet ”Price is Right”. Jag har använt många dyra saxar genom åren som en Hollywood-frisör, och nyligen gavs min favoritsax bort av min chef på TV efter att han klippt en kvinnas midjelånga hår för välgörenhet. Jag hade ingen aning om att han tänkte ge bort den och de var mitt favoritverktyg, men det var i alla fall för välgörenhet. Efter att jag kommit över chocken i att förlora mitt favoritverktyg började jag leta efter andra saxar som var lika bra som den jag hade haft. Jag hittade aldrig några jag trodde skulle vara bra tills jag hittade Kamisoris hemsida. Jag kontaktade Zak och berättade min historia. Jag fick inte bara den mest fantastiska saxen någonsin (det är som att klippa genom varmt smör), utan att prata med honom var ett sant nöje. Jag räknar honom nu som en av mina vänner och kommer antagligen använda Kamisoris saxar resten av min karriär! Tack Zak och tack för den fantastiska saxen, den gör mitt jobb ännu bättre än vad det redan är. Med hälsningar och i vänskap”

Mira Wilder

Hollywood-frisör

Los Angeles, Kalifornien

 

"Jag älskar min Kamisori Musashi-sax, andra märken kan inte mäta sig. Jag är fast!"

Gary G

Kändisfrisör

Hollywood, Kalifornien

 

"Kamisori-saxar är heta och vassa!!! Verkligen unika, jag älskar dem..

Tack..."

Jimmy Jackson

Toppfrisör/stylist - 20 års erfarenhet

 

“Jag fick min order förra veckan och jag måste säga att jag har varit frisör i 16 år och äger 3 stycken Joewell-saxar, några Fromms och ett par andra och jag måste erkänna att min nya Kamisori-sax överlägset är min nya favorit!! Den är så snygg och presterar ännu bättre. JAG ÄLSKAR DEN!! Jag kommer handla hos er igen, tack!”

Kathy Boulder

 

"Jag vill säga att jag har jag har klippt innovativt high-fashion i 16 år. Jag har köpt saxar för så mycket som 2 500$. Under en video på en hårshow använde jag min Kamisori-sax och rakblad, då jag i videon lär ut olika tekniker. Jag hade ont i handleden den dagen och såg inte fram emot att behöva göra det men med de här saxarna hade jag ingen spänning och de gav mig flexibiliteten jag behövde för att visa mina klippningar. Feather Razor är fantastisk den med, och jag får inte glömma att nämna att andra frisörer och modeller var helt galna i hur vackra saxarna är.

Jag kommer tillbaka och ni har fått ett antal fler kunder.

Tack för att ni gör så vackra högteknologiska saxar till ett så överkomligt pris.”

Vänliga hälsningar

Abraham K

Mästarfrisör

New York

 

"Jag kände mig tveksam till att köpa en sax på nätet där jag inte kunde känna och se de faktiska skären. När jag fick min nya sax försvann dock all min oro. Det är en fantastisk textursax, de klipper exakt och känns bra i handen. Asken de kom i var underbar och fick det att kännas som att jag köpt en sax för 500$. Jag kommer köpa från Kamisori igen!”

Hälsningar,

Barbie Fowler

 

"Jag fick saxen igår och använde den på jobbet. Den är fantastisk! Jag är så glad att jag hittade den här sidan för jag hade antagligen betalat mycket mer någon annanstans. Saxen klipper så mycket smidigare. Jag bara älskar den, tack så mycket för all er hjälp. :-)"

Hälsningar,

Jane Miller

 

"Hej Jeff,

Jag använde groomingsaxen på jobbet idag och det tog mig halva tiden jämfört mot vad det normalt tar. Jag gillar verkligen min nya Kamisori KP-4 och jag kommer se till att berätta för alla mina kollegor på branschmässor jag besöker om ert företag. Vänliga hälsningar från Florida."

Kate Jocelin

 

"Jag köpte Kamisoris rakkniv förra månaden och jag älskar den verkligen… det är en jäkligt bra rakkniv! Jag har Dovos och TIs men min Kamisori är min nya favorit, snabb frakt också. Jag ville bara säga det. Tack så mycket!"

Jay Hollyfield

 

"Jag ville bara säga att jag älskar min nya sax. Jag har klippt i 25 år och har aldrig hittat en sax som jag älskar lika mycket som den här. Jag älskar den så mycket att jag precis lagt en order för den böjda. Tack så mycket för att ni erbjuder en fantastisk produkt!"

Tana Rigets

 

"Jag köpte nyligen 3 par saxar från ert företag. Jag är mycket nöjd med kvalitén på saxarna speciellt med tanke på vad de kostar. Jag var så nöjd med den service jag fick med all bra kommunikation. Mina saxar hade packats med stor omsorg.

Jag fick dem också i god tid. Ännu en gång, tack så mycket för den bra servicen."

Mike Brown

 

"Jag fick er sax idag. Jag är väldigt imponerad över kvaliteten till ett sådant överkomligt pris. Skären klipper så smidigt, som att skära i smör. Jag ÄLSKAR det fina fodralet. Jag kan knappt bärga mig för att testa textursaxen! Jag ser så mycket fram emot det! Jag kommer rekommendera era produkter till mina kollegor."
Vänliga hälsningar från Arizona.

Sandra Mathers

 

"Hej, saxen kom fram här i Tyskland snabbt, tack!! Jag är fullständigt nöjd med kvalitén och kommer definitivt beställa fler saxar från ert företag snart. Många vänliga hälsningar från Tyskland."

Dagmar Schlegel-Norf

 

"7 år som frisör, jag måste säga att det här är de bästa saxarna jag någonsin använt. Tack för ert fantastiska pris på min Hitachi-sax, jag har lagt det tredubbla på andra!"

Cathy Lou

 

"DE BÄSTA! Kundtjänst som inte går att jämföra, fantastisk kvalitet på saxarna, handla här!"

Vova Berezin

Montreal, Canada

 

"Jag fick precis saxen på posten. Den är jättebra! Tack så mycket, och jag kommer berätta för mina medarbetare och kollegor om kvaliteten på ert arbete och produkt."

LEOPOLDO GONZALEZ

 

"Saxen var perfekt och frakten var jättebra. Jag kommer köpa från er igen!"

Jimmy H

 

"Ren perfektion! Hitachi är en skönhet och den är VASS!!!" tack igen Zack

Abdul Haashimi

 

"Hej, jag ville bara lämna en kommentar att ordern kom fram idag och att vi nu har en väldigt glad dotterdotter. Tack så mycket! Jag ser fram emot att köpa er urtunningssax snart."

Anna Gerard Smith

Sydney, Australien

sverige@kamisorishears.com
Email in English if possible.