Svenska

Kamisori-frisörsaxar - Skillnaden


 

Hantverk:
Kamisoris innovativa saxar är noggrant handgjorda av några av de bästa materialen som finns tillgängliga idag. Inget annat företag kombinerar ett så varierat utbud av högkvalitativa metaller med ett så unikt hantverk. Slutresultatet är en lätt, ergonomisk och perfekt balanserad sax för snabb, exakt och smidig klippning.

Under tillverkningen konstrueras varje sax smart med hjälp av resultat från år av forskning, testning och erfarenhet. Varje sax går igenom en serie av 93 olika steg för att säkerställa att slutresultatet bara kan bli perfektion. Kamisoris ledande hantverkare har tillverkat hårklippningsinstrument i generationer och för dem är överlägsen skärproduktion en form av konst som endast vissa individer med omfattande talang och erfarenhet kan behärska.

Livstidsgaranti:

Vi tror på de verktyg vi tillverkar och vi står helt och hållet bakom deras förmåga att säkerställa total kundnöjdhet. När du köper en Kamisori-sax kommer du att omfattas av vår ovillkorliga livstidsgaranti, vår exklusiva ettåriga olycksfallsgaranti och en 15-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Perfekt balans, oöverträffad skärpa: ett mästerverk av elegans. Kamisori-saxar används och rekommenderas av de bästa frisörerna över hela världen. Upplev innovativa saxar som är erkända som några av världens bästa.

UPPDATERING: Vår Facebook-sida har nu fler än 300 000 gilla-markeringar/följare från frisörer, mer än något annat saxmärke! Vi kan nu säga att vi officiellt är det populäraste frisörsaxmärket i världen!

sverige@kamisorishears.com
Email in English if possible.